Contactgegevens:

Beechavenue 54-62
1119 PW, Schiphol-Rijk
The Netherlands
T: +31 85 00 242 08

E: info@nederroem.nl

Deel uw gedachten met de partners van Nederroem. Wij beantwoorden graag uw financiële en strategische vragen.

Alle bedrijven zijn anders, dus elke oplossing ook

Door onze expertise, netwerk en gedrevenheid realiseren wij zakelijke financieringsoplossingen.

Hoe wij u helpen

Een oplossing voor vandaag, groei en efficiëntie in de toekomst.

Financiële instelling werken verticaal, voor elke vraag een ander loket, accountmanager en compliance officer. Nederroem combineert graag financiële oplossingen en werkt horizontaal. Wij zijn doortastent en willen de vraag goed begrijpen, met ons team bedenken wij oplossingen die passen bij uw specifieke behoefte. Maar daar stopt Nederroem niet. Onze blik is altijd gericht op de toekomst. Onze strategieën zijn duurzaam en onze oplossingen gaan verder dan de ‘quick-fix’. Wij creëren oplossingen voor vandaag en maken de weg vrij voor groei en efficiëntie in de toekomst.

FACTORING

Facturen direct betaald. Nederroem is onafhankelijk en vergelijkt op prijs en kwaliteit. Tarieven vanaf 1% American Style en 0,1% traditionele factoring. Bespaar tot wel 40% door onze expertise.

FINANCIERING OF HERFINANCIERING

Ondernemen vraagt om investeren. Nederroem heeft nauwe relaties met de belangrijkste lease maatschappijen, investeerders en banken. Daarnaast heeft Nederroem direct toegang tot kapitaal. Wij zijn er vanaf 50K en kennen geen limiet.

CONSULTANCY

Succesvolle organisaties hebben een visie. Nederroem Consultants is de advies tak die gespecialiseerd is in het oplossen van vraagstukken die bepalend zijn voor de richting, waarde creatie en ontwikkeling van organisaties.

ONROEREND GOED FINANCIERING

Uw onroerend goed of ontwikkeling financieren is mogelijk tegen een gunstige rente en tegen gunstige voorwaarden. Financieren kan tot 80% van de marktwaarde. Wij zijn er voor de kleine of grote financieringsaanvraag.

PEOPLE

Consultant, IT, operationeel of financieel manager nodig? Wij dragen zorg voor detachering en interim management. De professionals van Nederroem hebben de expertise en implementatiekracht om mee te werken aan een blijvende verbetering voor uw organisatie.

KREDIETVERZEKERING

Bescherm uw bedrijf tegen onbetaalde facturen. Zo kunt u zich richten op de groei en het succes van uw onderneming.

Wilt u gebruik maken van één van onze diensten?