Contactgegevens:

Beechavenue 54-62
1119 PW, Schiphol-Rijk
The Netherlands
T: +31 85 00 242 08

E: info@nederroem.nl

Deel uw gedachten met de partners van Nederroem. Wij beantwoorden graag uw financiële en strategische vragen.

Succesvolle organisaties hebben een visie

Nederroem consultancy, bepalend voor de richting en ontwikkeling van organisaties

Consultancy

Nederroem Consultants is de advies tak die gespecialiseerd is in het oplossen van vraagstukken die bepalend zijn voor de richting en ontwikkeling van organisaties. Van groeistrategieën tot kostenbeheersing. Van herfinanciering tot innovatie, samenwerking en allianties. Van financieringstransacties tot begeleiding van overnames.

 

De expertisegebieden van Nederroem Consultancy zijn Corporate Strategy, Operational Strategy en Corporate Finance/M&A advisering.

CORPORATE STRATEGY

Nederroem Consultancy helpt organisaties nationaal en internationaal aan de beste resultaten voor hun aandeelhouders. Samen werken we aan een brede variatie uitdagingen, van het optimaliseren van de huidige marktpositie tot het betreden van een compleet nieuwe markt. Van het integreren van bedrijfsactiviteiten, het structureren van de holding teneinde human capital, processen en governance te optimaliseren. Dit doen we op heldere, praktische en betrokken wijze.

OPERATIONAL STRATEGY

Bij Nederroem Consultancy werken wij met onze klanten in alle gebieden van de operationele strategie. Hierbij dagen wij het management uit om anders over de business te denken, maken wij analyses voor verbeteringen, stellen wij samen met het management actieplannen op en leveren wij benchmarking en verzorgen metingen.

Dit om een ​​compleet en continue programma op te leveren dat voor afstemming zorgt met de strategische doelstellingen.

Strategie realisatie

Nederroem geeft uw bedrijfsperformance een boost doordat we het management ondersteunen met de juiste tools die ze nodig hebben om te leveren. Vaak staan onze klanten aan de voet van een substantiële verandering (of een fusie) waar een partner als Nederroem hen bijstaat en meedenkt.

 

Samen met de klant analyseren we de ruimte voor verbetering, bepalen wat de belangrijkste pijlers om de kosten te verlagen of de productiviteit te verbeteren en stellen we een actieplan op die ambitieus en toch praktisch is. Dit zijn intense projecten, waarbij nauwe samenwerking noodzakelijk is. We staan schouder aan schouder met onze klanten en helpen hen op effectieve en vlotte wijze bij de realisatie van de overeengekomen plannen. We volgen de voortgang op de voet aan de hand van de mijlpalen. De creatie van een goed op elkaar ingespeeld, geïntegreerd team zien wij als een cruciaal ingrediënt voor een soepele uitvoering van de plannen en blijvende resultaten.

De visionaire eigenschap voor een gedurfde verander strategie en de hands-on mentaliteit om deze te doorzien

M & A en private equity

In een markt vol overnames die maar niet lijken te voldoen aan de verwachtingen, weet Nederroem dat succes afhankelijk is van twee factoren. De visionaire eigenschap voor een gedurfde verander strategie en de hands-on mentaliteit om deze te doorzien. We hebben uitgebreide ervaring in het werken met zowel corporate als private equity firms in diverse sectoren.

 

Onze grondige analyse en de snelle inzet van ervaren bronnen helpen ons de klanten te begeleiden gedurende het veranderproces, van een vlotte, globale scan door de commerciële strategie tot het compleet uitlichten van de business planning, post-fusie integratie en winst- en prestatieverbetering.

 

Nederroem richt zich als onafhankelijk adviseur dan ook op met name op waardecreatie strategieën (waaronder financieringstransacties, strategische aan- en verkoop en advisering) voor ondernemingen en ondernemers.

 

Het creëren van aandeelhouderswaarde stellen wij hierbij voorop. Nu wij veelal over de horizon van de transactie kijken is onze doelstelling om een lange termijnrelatie aan te gaan en in het volledige traject te adviseren. Hierbij houden wij de realisatie van de vooraf afgesproken financieel strategische doelstellingen nauw in het oog.

 

Afgelopen jaren is Nederroem betrokken geweest bij verscheidene financieel strategische adviestrajecten van MKB ondernemingen tot grotere internationaal opererende ondernemingen. Ons adagium hierbij is altijd oor ondernemers door ondernemers. Het gehele traject begeleiden wij op de voor ons zo kenmerkende ondernemende wijze.

Wij geloven dat onze mate van ervaring in het ondersteunen van 's werelds grootste particuliere bedrijven ons oprecht onderscheidt van onze concurrenten
Wilt u gebruik maken van één van onze diensten?