Contactgegevens:

Beechavenue 54-62
1119 PW, Schiphol-Rijk
The Netherlands
T: +31 85 00 242 08

E: info@nederroem.nl

Deel uw gedachten met de partners van Nederroem. Wij beantwoorden graag uw financiële en strategische vragen.

Wij zijn thuis in alle soorten zakelijke financieringen.

NEDERROEM, omdat er altijd een oplossing is.

Zakelijke Financiering

Het verkrijgen van een zakelijke financiering is niet eenvoudig. Belangrijke vragen hierbij zijn welke financiering het beste bij uw organisatie past, wat deze financiering voor de toekomst van de onderneming betekent en welk beslag op kapitaal en activa deze financiering betekent.

 

Geen organisatie is hetzelfde. En toch hebben de meeste financiers een standaard waarin de onderneming of investering moet passen. Een complicerende factor is dat banken voorzichtiger zijn geworden bij het verstrekken van financieringen en dat aan de onderneming hogere eisen worden gesteld. Alternatieve financieringsbronnen, zoals kapitaalverschaffers en hybride financiers, stellen weer andere en nadere eisen aan de financiering.

 

Binnen dit wijzigende speelveld en stringentere financieringsregime maakt Nederroem de gewenste analyse en gaat samen met u op zoek naar de passende financieringsvorm. U krijgt van ons degelijk advies en begeleiding. Nederroem heeft met vele financiële instellingen en investeerders in Nederland en internationaal een samenwerking, waardoor wij in staat zijn om snel de passende (maat) oplossing te realiseren. Hierbij bekijken wij alle voor u mogelijk aantrekkelijke en relevante alternatieve financieringsvormen en zijn niet beperkt tot alleen bancaire financieringsoplossingen.

 

De partners van Nederroem hebben jarenlange ervaring, zijn snel, doortastend en sluiten waar anderen dat niet kunnen. Wij denken mee. En gaan voor de langdurige relatie. Wij begeleiden financieringsvraagstukken vanaf 50.000 euro en kennen geen limiet.

 

Wij realiseren graag voor u de passende mogelijkheden, wij geloven namelijk dat er altijd een oplossing is.

 

Professioneel kwalitatief advies en hulp, dit kunt u van Nederroem verwachten! Bent u nieuwsgierig in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Onze

expertise

  1. Aanschaf en/of verbouwing van onroerend goed.
  2. Inventaris of aankoop van machines.
  3. Overname van bedrijven.
  4. Management buy-in / buy-out.
  5. Waarderen van bedrijven (taxatie).
  6. Financiering / Herfinanciering.
  7. Groei financiering.
  8. Opstart financiering.
  9. Doorstart financiering.
  10. Debiteuren, inkoop en voorraadfinanciering. (factoring)

Onze

werkwijze

Stap 1: aanmelden

Allereerst vult u het contactformulier op deze website in. De adviseur of partner van ons kantoor neemt vervolgens contact met u op.

Stap 2: advies inwinnen

Indien gewenst wordt er een vrijblijvende afspraak gemaakt. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en mogelijkheden besproken. Wij hebben natuurlijk vragen. We nemen de vragen door en gaan aan de slag.

Stap 3: mogelijkheden onderzoeken

Wij onderzoeken de mogelijkheden om uw vraag te financieren. Vragen bij u gegevens op. Verwerken deze en bespreken dit met mogelijke financiers. Wij koppelen de mogelijkheden aan u terug, zodat u exact weet wat de mogelijkheden zijn.

Stap 4: aanvraag indienen

Voor ons is het duidelijk, nu gaan we met u in overleg. Wij presenteren de mogelijkheden  en in overleg met u wordt de bank of financier geselecteerd waar wij uw aanvraag gaan onderbrengen. De adviseur dient de aanvraag in bij de bank of de financier.

Stap 5: afronding financiering

Bij een definitief akkoord van de bank of financier worden de stukken naar u verzonden en worden de eventuele gelden uitgekeerd op uw rekening.

Wilt u gebruik maken van één van onze diensten?