Contactgegevens:

Beechavenue 54-62
1119 PW, Schiphol-Rijk
The Netherlands
T: +31 85 00 242 08

E: info@nederroem.nl

Deel uw gedachten met de partners van Nederroem. Wij beantwoorden graag uw financiële en strategische vragen.

Bedrijven beschermen tegen onbetaalde facturen

Een kredietverzekering wereldwijd tegen de beste condities en tarieven.

Kredietverzekering

Met onze diepgaande kennis van debiteuren en risico’s kunnen wij u op maat gemaakte adviezen en diensten bieden

 Het is ons doel om bedrijven – van MKB tot multinational, in iedere sector en waar dan ook ter wereld – te helpen groeien. Nederroem heeft de “partner” als het gaat om resultaat- en klantgerichte oplossingen op het gebied van creditmanagement

 

Onbetaalde vorderingen kunnen een ernstige bedreiging vormen voor uw zakelijke activiteiten, groei en zelfs voortbestaan – 25% van alle faillissementen is direct of indirect het gevolg van onbetaalde vorderingen. Daarom hebben wij een partner welke een compleet pakket aan kredietverzekeringen op maat kan aanbieden, afgestemd op uw bedrijf en uw specifieke situatie. Met een kredietverzekering kunt u makkelijk risico’s identificeren en beheren.

 

Met de gedetailleerde kennis van debiteuren en van lokale markten, ondernemersklimaat en regelgeving hebben wij de partner in branche op maat gemaakte adviezen en diensten. Onze partner zal snel actie ondernemen wanneer risico’s of onbetaalde rekeningen realiteit worden, dankzij specialisten ter plekke en de goede relatie met onze klanten.

 

De kredietverzekeringsoplossingen omvatten niet alleen informatievoorzieningen, persoonlijke adviezen en toegang tot uitgebreide databank van landen- en sectorenanalyses, maar ook wereldwijde incassodiensten.

 

Dit geeft u de gemoedsrust en de financiële armslag om u te richten op de groei van uw bedrijf.

 

Waarom een krediet verzekering? Debiteuren zijn assets van een organisatie. De bank en financiers financieren ook op basis van deze assets. Immers het komt vaak voor dat debiteuren verpand zijn aan financiers en banken. Kent u de discussie “u krijgt minder op uw debiteuren gefinancierd, immers een debiteur kan bij insolventie en bij bedreigingen wellicht een factuur bediscussiëren”. Een krediet verzekering biedt dan eenvoudig een oplossing, immers de debiteuren zijn verzekerd. Dus wat afwaarderen van debiteuren. Nederroem zet veelvuldig een krediet verzekering in als asset.

 

Neem contact met ons op! Wij zetten u gelijk met onze partner aan tafel. Informeer eens vrijblijvend. Veelal is het verzekeren van debiteuren goedkoper dan u denkt.

 

Voor Nederroem is een kredietverzekering een mogelijke onderlegger voor een financieringsaanvraag. Of in vele gevallen een mogelijke discussie van verhoging debiteuren financiering. Door onze kennis en ervaring weten wij welke kredietverzekering wij het beste vinden. Wij hebben geen specialistische verzekeringskennis en om die reden welken wij met een partner. Wij mogen geen fee ontvangen van de verzekeraar.

Bescherming

Deze bescherming is gebaseerd op een efficiënt risicopreventie-systeem: experts over de hele wereld analyseren de financiële kracht van bedrijven en anticiperen op betalingsachterstanden. Door deze voortdurende observatie kunnen wij middels onze partner u waardevolle informatie bieden over uw gehele of een deel van uw klantenportefeuille.

 

Gaat uw klant failliet? Dan kunt u binnen 14 dagen de openstaande factuur tegemoet zien.

Kennis

Met onze diepgaande kennis van debiteuren en lokale markten kan onze partner u op maat gemaakte adviezen en diensten bieden, waarin zij in vele branches gespecialiseerd zijn. Daarnaast hebben wij ervaring met deze partner dat er snel actie ondernomen wordt wanneer risico’s of onbetaalde rekeningen realiteit zijn. Dit reactievermogen is mogelijk dankzij de relatie die zij opgebouwen met onze klanten.

In aanvulling op kredietverzekering biedt de partner van Nederroem in Nederland handelsinformatie, debiteuren beheer en incasso.

Wilt u gebruik maken van één van onze diensten?