Contactgegevens:

Beechavenue 54-62
1119 PW, Schiphol-Rijk
The Netherlands
T: +31 85 00 242 08

E: info@nederroem.nl

Deel uw gedachten met de partners van Nederroem. Wij beantwoorden graag uw financiële en strategische vragen.

Duidelijkheid, gemak en zekerheid

Financieren van onroerend goed of projectontwikkeling is niet zomaar een financiering. Wij geven advies.

Onroerend goed en projectontwikkeling financiering

Projectontwikkeling of het aankopen van een beleggingspand, bedrijfspand, winkel cq kantoorruimte kent vaak een specifieke financieringsbehoefte. Wij zijn gespecialiseerd in deze onroerend goed financiering mogelijkheden en kunnen u voorzien in een uitstekende financiële oplossing voor uw onroerend goed. Wij hebben een uitgebreide kennis over diverse vormen van financieringen en bieden u de best passende vorm met de best passende voorwaarden aan. Wij kijken verder dan de traditionele en bancaire zakelijke hypotheken. Wij hebben een groot netwerk in het binnen- en buitenland om financieringen onder te brengen. Dit kan al vanaf  kleine bedragen, tegen goede voorwaarden en een voordelige rente.

Onze werkwijze

Stap 1: aanmelden

Allereerst vult u het contactformulier op deze website in. De adviseur neemt vervolgens contact met u op. Indien gewenst wordt er een vrijblijvende afspraak gemaakt. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en mogelijkheden besproken.

Stap 2: advies inwinnen

U ontvangt vrijblijvend een bondig advies. Wanneer u akkoord gaat met het advies, stuurt de adviseur u een bemiddelingsovereenkomst.

Stap 3: mogelijkheden onderzoeken

Na retourontvangst van de getekende bemiddelingsovereenkomst nemen wij de aanvraag in behandeling en onderzoeken wij de mogelijkheden om uw vraag te financieren.

Stap 4: aanvraag indienen

In overleg met u wordt de bank of financier geselecteerd waar wij uw aanvraag gaan onderbrengen. De adviseur dient de aanvraag in bij de bank of de financier.

Stap 5: afronding financiering

Bij een definitief akkoord van de bank of financier worden de stukken naar de notaris verzonden en worden de eventuele gelden uitgekeerd op uw rekening.

Waarom onroerend goed financiering via Nederroem?

Wij hebben een groot netwerk in binnen- en buitenland om financieringen op onroerend goed onder te brengen. Dit kan al vanaf  kleine bedragen, tegen goede voorwaarden en een voordelige rente. Wij zijn in staat wanneer het er op aan komt binnen 5 werkdagen herfinancieringen te realiseren. Onze adviseurs kijken altijd naar de beste voorwaarden en adviseren u daarin maar al te graag. Wij zijn direct en geven aan wat de daadwerkelijke mogelijkheden zijn.

Wij leveren!

(Her) financiering bestaand vastgoed

Wij hebben goede mogelijkheden om uw aankoop te financieren of bestaande portefeuilles tegen betere condities over te zetten naar een andere financier. Vaak krijgt u via uw eigen bank een minder voordelig rentevoorstel. Wij hebben talloze aanbieders in binnen- en buitenland met grote portefeuilles om uw beleggingspand, aankoop en projectontwikkeling te financieren. Wij kunnen u een goed voorstel doen. Vanzelfsprekend tegen een goede rente en de aflossing.

Uitbreiding portefeuille

Door gebruik te maken van onze financieringspartners kunnen wij vaak veel betekenen met betrekking tot de uitbreiding van uw portefeuille. Dit kan door de overwaarde op te nemen en in te brengen bij een volgende aankoop. Vaak kunnen wij ook met de dekking van een bestaand beleggingspand of ander onroerend goed, verdere aankopen financieren. Op deze manier verkrijgt u een beter rendement op uw eigen vermogen.

Wilt u gebruik maken van één van onze diensten?