Contactgegevens:

Beechavenue 54-62
1119 PW, Schiphol-Rijk
The Netherlands
T: +31 85 00 242 08

E: info@nederroem.nl

Deel uw gedachten met de partners van Nederroem. Wij beantwoorden graag uw financiële en strategische vragen.

Gedeelde plannen leiden tot echte prestaties

Detachering en interim management professionals. NEDERROEM een blijvende verbetering voor uw organisatie

People

Blijvende

verbetering

De wereld van werken verandert continu. Een wereld waarin organisaties hun concurrentiepositie willen verbeteren. Wie de juiste kennis op het juiste moment aantrekt en deze kennis vasthoudt, bouwt een voorsprong op. Nederroem heeft professionals in huis die daar een belangrijke bijdrage aan leveren: tijdelijk of vast. Met hun expertise en implementatiekracht werken zij mee aan blijvende verbetering.

Specialist

Nederroem bemiddelt financiële professionals in specialistische, management en directie posities, vast en interim. Posities die wij behandelen variëren van tweede carrièrestap tot en met CFO.
Het is de filosofie van Nederroem dat het vinden van financiële professionals een specialist vereist. Een specialist die de taal spreekt van haar doelgroep. Die dagelijks in contact is met de juiste mensen en weet wat ze drijft en motiveert.

 

 

Waarom Nederroem professionals?

 

.

Nederroem biedt naast detacheren en interim management een breed pakket aan zakelijke dienstverlening. Wij zijn dagelijks met uitdagingen bezig welke op de werkvloer voorkomen. Onze professionals worden dus niet geplaatst en daarna is de factuur het belangrijkste. Neen, onze professionals worden door ons blijvend gecoacht, ze kunnen bij ons terecht met vak inhoudelijke vragen. Ze mogen gebruik maken van ons netwerk en daarmee kunnen ze u oplossingen bieden op verschillende gebieden.

U als opdrachtgever heeft dus niet alleen een professional, maar ook een zakelijke kennisbank tot beschikking. Dit maakt ons anders. Naast dit feit selecteren wij voor u een professional waar wij ook als collega mee samen zouden willen werken. Wij denken anders, hebben lef en bieden oplossingen.

 

Wat is belangrijk bij een selectie? De match tussen uw vraag en bedrijfs filosofie en een professional.  Wij stellen enkel de profesionals voor na selectie procedure. Het kan ook zijn dat wij een partner of bestaande collega inzetten. Wij gaan voor kwaliteit en snelheid.

Wilt u gebruik maken van één van onze diensten?