Contactgegevens:

Beechavenue 54-62
1119 PW, Schiphol-Rijk
The Netherlands
T: +31 85 00 242 08

E: info@nederroem.nl

Deel uw gedachten met de partners van Nederroem. Wij beantwoorden graag uw financiële en strategische vragen.

Insolventie, bijzonder beheer en herstructurering

WIJ ZIEN DE MOGELIJKHEDEN EN WILLEN DEZE GRAAG MET U DELEN
WIJ ZIEN DE MOGELIJKHEDEN EN WILLEN DEZE GRAAG MET U DELEN

DOOR ONZE ERVARING ZIEN WIJ OPLOSSINGEN

 

Bijzonder Beheer, insolventie en faillissement, hoe ga je daar mee om? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij te staan.

De organisatie of investering zit in zwaar weer. Wij adviseren en ondersteunen het management van ondernemingen bij het realiseren van een turnaround of het voorkomen van een faillissement. Of u wilt weten hoe uw organisatie of investering er nu echt voorstaat. Het team van Nederroem richt zich op snelle analyse en daarmee resultaten.

 

In veranderende markten zijn verbeteringen in de strategie en bedrijfsvoering noodzakelijk om het voortbestaan op de lange termijn zeker te stellen. Een reorganisatie kan nodig zijn omdat het niet goed gaat met de onderneming, maar ook om simpelweg de winstgevendheid te vergroten. Hoe staat de organisatie ervoor? Wat moet er gebeuren of wat is er mogelijk? Vragen die door Nederroem professionals dagelijks beantwoord worden.

 

Wij zijn gewent om snel in actie te komen en vertalen onze analyses in haalbare concrete voorstellen.

 

 

Bij spoed 24/7 bereikbaar. Bel: 085 00 242 08.

 

Wanneer een bedrijf in liqiditeitsproblemen zit of dreigt te komen is snel handelen essentieel. Door snel en kundig te handelen kan schade worden beperkt.

 

Wanneer een bedrijf geconfronteerd wordt met liquiditeitsproblemen gaat er veel tijd zitten in het regelen van de onderhandelingen met schuldeisers, de bank en deurwaarders. Belangrijke tijd die eigenlijk hard nodig is om het bedrijf weer gezond te krijgen. Meestal is een aandeelhouder of management ook moe gestreden, waardoor een faillissement niet te vermijden is. Het is dan ook van groot belang dat een bedrijf in een dergelijke situatie niet te lang wacht met het ondernemen van actie. Stop met het uitstellen en doorschuiven van de problemen, maar neem maatregelen. Nederroem is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar om organisaties bij te staan. Onze adviseurs zijn er voor eigenaren, aandeelhouders, directieleden, management, commissarissen en bestuurders. Neem contact met ons op:  +31 85 00 242 08

 

Bij een ongeluk belt u de ambulance. Bij liquiditeitsproblemen en dreigend faillissement heeft u specialisten nodig met ervaring en kennis.

 

Tijdens de herstructurering werken onze professionals nauw samen met de bedrijfsleiding/investeerder/bank om een haalbaar en uitvoerbaar plan te ontwikkelen. Wij geven advies over de specifieke aspecten van de reorganisatie en helpen bij het maken van belangrijke keuzes op onder andere het gebied van relaties en communicatie voorts richten wij ons op herfinanciering mogelijkheden.

Verandermanagement is een belangrijk onderdeel als het gaat om bedrijven met acute financiële problemen. Eerst wordt er door ons een plan opgesteld waarin er wordt gekeken welke veranderingen een bedrijf door moet voeren om weer gezond te worden. Door te vernieuwen en te reorganiseren is het mogelijk voor bedrijven de financiële moeilijkheden achter zich te laten. Wij kunnen uw onderneming helpen doelen te stellen en de kernpunten daadkrachtig aan te pakken.

 

 

Voorkom een faillissement. Nederroem helpt u om de juiste stappen te zetten.

 

Bijzonder beheer, en nu?

 

 

Wij helpen je als je te maken krijgt met de afdeling Bijzonder Beheer van de bank en niet weet hoe je daarmee moet omgaan.

 

Bijzonder beheer is er om het belang van de bank te bewaken en gaan jou en je bedrijf begeleiden. Zo kan de afdeling Bijzonder Beheer  de financiering opzeggen en de zekerheden gaan uitwinnen. Als dit dreigt of dit al het geval is, bieden de specialisten van Nederroem mogelijkheden en advies. Wij hebben ervaring en begrijpen als geen ander wat er kan of moet gebeuren. Wij adviseren investeerders, financiële instellingen, organisaties, management en commissarissen en begrijpen daardoor als geen anders het krachtenveld en de verschillende belangen.

.

 

Niemand om mee te sparren?

 

Ondernemers, aandeelhouder, RvC en management zijn vaak druk en gaan op in de dagelijkse gang van zaken. U bent aan het overleven, daardoor – en omdat er niemand is om mee te sparren – krijgen zaken als een toekomstvisie of vraagstukken voor de lange termijn geen aandacht.

 

Nederroem is dé partij waarmee u een specifieke casus kunt bespreken of kansen voor de toekomst kunt bepalen. Wij coachen u graag om u en uw bedrijf naar een hoger plan te tillen.

 

 

Eventuele mogelijkheden?

 

Onze professionals zijn ervaren en maken gebruik van het uitstekende netwerk van Nederroem. Na analyse  maken wij met snelheid het plan van aanpak en de rapportage. Wij onderzoeken tevens de mogelijkheden om snel tot passende oplossingen te komen.

 

Mogelijke oplossingen:

  • Overname.
  • Investeerders.
  • Herfinanciering.
  • Equipment lease.
  • Sale & leaseback.
  • Herfinanciering onroerend goed.
  • Crediteuren akkoord.
  • Reorganisatie en herstructurering.
  • Vernieuwen van business modellen.
  • Interim management.

 

Doordat Nederroem dagelijks bedrijven, aandeelhouders, commissarissen en banken adviseert met verschillende vragen zijn wij in staat om creatief te zijn. Wij hebben lef, zijn ervaren en denken in oplossingen.

 

 

Nederland maar ook internationaal

 

De professionals van Nederroem zijn gewent om internationaal te werken. Wij bezitten over een internationaal netwerk en internationale samenwerkingen. Daardoor zijn wij in staat ook uw buitenlandse vestigingen, organisaties of investeringen te begeleiden. Binnen 24 uur zijn wij waar dan ook wereldwijd aanwezig om u bij te staan.

 

Nederroem, omdat wij anders denken, lef hebben en oplossingen bieden.