Contactgegevens:

Beechavenue 54-62
1119 PW, Schiphol-Rijk
The Netherlands
T: +31 85 00 242 08

E: info@nederroem.nl

Deel uw gedachten met de partners van Nederroem. Wij beantwoorden graag uw financiële en strategische vragen.

Er is altijd een weg

Wij realiseren bedrijfsfinancieringen en factoring waar anderen het niet doen. Het lef om groots, anders en creatief te denken

Over ons

Veelzijdig in
kennis & kunde

Nederroem heeft grote expertise op het gebied van de financiële analyses, kredietverlening, onroerend goed financieringen, werkkapitaal financieringen, strategy consulting, M&A en financiële producten zoals factoring. Wat ons uniek maakt is de brede ervaring in (de dynamiek van) het bedrijfsleven. Hierdoor hebben wij een uitstekend begrip van de uitdagingen en behoeften van bedrijven en ondernemers. De partners van Nederroem hebben zowel bij banken, verzekeraars, investeerders en als zelfstandig ondernemer ervaring opgedaan.

Er is
altijd een weg

Iets wat je het team van Nederroem niet snel zal horen zeggen? “Het is onmogelijk”…  Bij Nederroem zien we de uitdagingen waar jij als ondernemer of als organisatie tegenaan loopt, maar wat we vooral begrijpen zijn de behoeften. Daar ligt onze focus. Dankzij op maat gemaakte oplossingen die niet gelimiteerd worden door financiën, tijd, kennis of creativiteit vinden we altijd een weg. Met onze creatieve, praktische en strategische aanpak zoeken we verder en komen we er altijd uit. Dat gecombineerd met een breed nationale en internationale netwerk zorgt ervoor dat het team van Nederroem voor vele financiële vraagstukken een oplossing heeft.

Dit is onze basis, het kader waarin wij beslissingen maken.

Oplossingsgericht.

Met onze creatieve, praktische en strategische aanpak zoeken we verder en creëren wij mogelijkheden . We behouden focus voor de organisatie en zo vinden wij de juiste oplossingen.

Betrokken.

We zijn stoer op de inhoud, maar zacht op de relatie. We staan schouder aan schouder met u. Dankzij onze betrokkenheid bouwen we aan een eerlijke en evenredige relatie en kunnen we open zijn over de plannen en de resultaten.

 

.

Lef.

We durven kritisch te zijn. We zoeken verder dan de gebaande paden en komen zo tot echte prestaties. Wij durven keuzes te maken. Op ons vakgebied kennen wij geen angst. Als er een oplossing is dan vinden wij deze.